Rólunk

D. Gedai Hajnalka

Business, life és sport coach

1996 óta foglalkozom emberekkel. Hamar feltűnt, hogy az emberek bizalommal fordulnak felém, nemtől és kortól függetlenül könnyedén nyílnak meg előttem és őszintén tárják fel érzéseiket, problémáikat, akár magánéleti akár üzleti területen. Azaz érzés alakult ki bennem, hogy kulcs vagyok az emberek lelkéhez. Elhatározásom, hogy az emberi lélek megértésével, feltárásával és megerősítésével foglalkozzam, ezekből a tapasztalásokból ered.

  • 1996-2005 - Ügyvezető tulajdonosként egy marketing céget irányítottam. Napi 150 ember munkájának koordinálásában vettem részt, irányítottam a munkafolyamatokat és mindeközben építettem a cégem jövőjét.
  • 2005-2008 - Szintén ügyvezető tulajdonosként, pénzügyi területen dolgoztam. Cégem elsősorban pénzügyi tanácsadással foglalkozott.

Édesanyám és édesapám korai elvesztése vezetett el oda, hogy elinduljak az önismeret útján. Az üzleti életben megtanultam sikeresnek lenni, ezt a tudást és érzést szerettem volna magánemberként is megtalálni az életemben. Számos önismereti tréningen és képzésen vettem részt, ahol fejlesztettem tudásomat és sokrétű tapasztalatra tettem szert.

A sport coaching mellett köteleztem el magam, mert a stratégiák hasonlóak a sport és az üzleti életben egyaránt. Mindkét esetben a legfontosabb, hogy a kitűzött célt el tudjuk érni. Mindezek mellett, elkötelezettségemet a sport mellett nagyban befolyásolta az is, hogy gyermekem és férjem (38 éve sportol) is aktív sportolók, és általuk rálátásom nyílt erre a szép és egyben küzdelmes teljesítmény orientált sportvilágra. Úgy gondolom, ha már a stratégiák hasonlóak és az üzleti életben sikeresen, nőként, helyt álltam, akkor a sport világában, tapasztalatommal és tudásommal segítségére lehetek a sportolóknak a teljesítményük növelésében. Megtanulhatják akár azt is, hogy vesztes helyzetből is képesek felállni és győzni.