Referenciák

Rólunk mondták. Az Ön sikere a mi sikerünk! Tekintse meg ügyfeleink visszajelzéseit.

Mielőtt járni kezdtem Hozzád, olyan élethelyzetbe kerültem, amiből úgy éreztem egyedül nem találom meg a kiutat. Barátnőm Dóri javaslatára döntöttem úgy, hogy eljövök és kérem a segítséged. Már az első alkalom után éreztem változásokat, a munkamódszered és a rendkívüli pozitív kisugárzásod nagyon sokat segített átalakítani magamban a „problémám”. Ahogy eltelt egy-egy alkalom, egyre jobban éreztem magam a bőrőmben és teljesen átalakultak a negatív gondolataim , végül az alkalmak elérték céljukat, és sikerült megoldanom a feladatot, rátalálnom a helyes útra, felszabadultnak és boldognak éreztem magam és érzem azóta is ezt az erőt. Nagyon sokat gondolok vissza a metaforákra és a módszerre, amivel kisegítettél az akkori nehéz helyzetemből. Nem győzöm elégszer megköszönni.

Orsi

55 éves, elvált nő vagyok, négy csodálatos gyermek édesanyja s két gyönyörű unoka nagymamája. Sajnos, mint sokan mások, én is olyan élethelyzetbe kerültem, ami rengeteg fájdalmat, elkeseredést, csalódást hozott a munkámban és a magánéletemben egyaránt. Próbáltak sokan, úgy a család és barátok megmozdítani, kiléptetni ebből a már egészséget is károsító helyzetből. Sikertelenül. Visszatartottak a félelmeim, és a hitetlenségem magamban. Ebben a kilátástalan helyzetemben találkoztam egy csodálatos emberrel, és általa a coachinggal. Nem sokat tudtam erről a módszerről, csak azt tudtam meg kell próbálnom, hogy hátralévő életem egészégben, békében, nyugalomban élhessen. Reményekkel telve ültem le az első alkalommal. A tréning végére rá kellett döbbennem mennyire nem figyeltem soha arra, hogy önmagam is szeressem, magamért is tegyek lépéseket az életben. Fájdalmas felismerés, hiszen ártottam ezek hiányával magamnak, engedtem másoknak, hogy ártsanak nekem. Megkaptam a foglalkozás végén, ezek ismeretében a házi feladatom. 10 napon belül mondjak búcsút addigi életemnek, szálljak ki abból a malomkerékből, amiben évek óta csak őrlődtem. Éjszakákat, naphosszakat nem tudtam másra gondolni, csak a coachingon elhangzottakra, az ott megélt felismerésre. A nyolcadik nap, hátat fordítottam addigi életemnek, fejest ugorva a semmibe. Hihetetlen volt, mit tettem magamért, életem legnehezebb időszakában. A következő négy tréning (lerakva fájdalmaimat,félelmeimet) csak Rólam szólt! Az önbizalmamról, az önbecsülésemről A házi feladatok által egyre jobban megismertem önmagam, hinni kezdtem magamnak, magamban, kezdtem magam megszeretni. Ez idő alatt munkát is sikerült találnom. Már hittem benne, hogy merni kell változtatni, kilépni nem hátra nézve, éveken át tartó reménytelen helyzetekből. Két hónap telt el az első tréning óta, és szinte még fel sem fogom, rendeződött az életem, megtaláltam, elfogadtam önmagam, és hiszek magamban! Ettől a csodálatos emberektől, ettől a módszertől a saját életem kaptam vissza, ami ez idáig már évek óta homályba merült. Köszönet és hála Hajninak, megtanított rá szeretett Édesanyja szavaival, hogy: „Lehetetlen nincs, csak tehetetlen.”

Bogáth Edit

Nem most ismertem meg Hajnit. Jó pár éve már. Természetgyógyászattal foglalkozom, Ő a kuncsaftom, majd később barátom lett. S ahogy ilyen esetekben lenni szokott, együtt sírtunk együtt nevettünk, egymás és saját életünkön. Nemrég közölte, hogy elvégzett egy iskolát, mesélt róla és felkeltette az érdeklődésemet. Szakmailag érdekelt, hogy ha a vendégkörömből valakinek indokoltnak látom, tudjam ajánlani. Úgy gondoltam akkor lesz hiteles az ajánlásom, ha ezt magam is megtapasztalom. Egyeztettünk és eljutottam a Műhelyébe. Tekintettel arra, hogy ennyi mindent tudunk már egymásról, különösen kíváncsi voltam arra, hogy milyen az új felület, amin érintkezni fogunk. Aklimatizálódás után”egy kávé” belecsaptunk. Nem várt módon öt percen belül, már olyan mélységekben jártunk, hogy rázott a sírás. Miután alaposan felkavartuk az iszapot, az együttlét végére leülepedett, és kicserélve éreztem magam, mikor az utcára léptem. Öt alkalommal találkoztunk. Pár perces videók, kártyalapok, fabábuk voltak az eszközök, amikkel operált. Mindenkinek ajánlom, aki hajlandó önmagával dolgozni és nem fél a vele járó fájdalmaktól, mert ettől más szemüvegben látja majd a világot.

Juhász Albert

Hajnival már ismertük egymást, mielőtt foglalkozni kezdett volna velem. Mindig úgy éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk és könnyen beszélek neki bármiről. Mikor megemlítette a coachingot, azonnal azt éreztem, hogy ki szeretném próbálni. Azt hiszem, nem tévedek, ha azt mondom, sokunk életének egy meghatározó szakasza az útkeresésről, a bolyongásról szól. Hajni segítségével új célokra, új kihívásokra találtam, egy ösvényre az önmegvalósítás felé. Útravalóul önbizalmat és hitet kaptam tőle. Lenyűgöző átélni, hogy az ember hogyan képes átlépni saját korlátait. Ez egy olyan ajándék, amiért örökké hálás leszek és sosem fogom tudni elégszer megköszönni.

Medve Milán